expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

April 21, 2010

Khidmat Komuniti

Kalau uols ada baby 8mths and below dan mahu ke Jusco AU2 dan malas nak bawak stroller, saya cadangkan tak perlu bawak. Diorang memang sediakan stroller. Sangat memudahkan!


Cap Combi uols!

Hmm, kan best kalau shopping complex buat macam nih!


7 comments:

moze said...

If semua shopping mall buat mcm ni...kompem abis stroller tuh coz semua parents tak bwk stroller diorg..hehe

Mama Adib said...

actually limited jugak benda ni.

tp ambo pun suko g au2 terutama weekday memang sah2 leh guna stroller tu hehe

FAM said...

Moze: tp ayra aku rasa takat 6bln je kut. overweight. hehehehe

MA: kan? senang. xyah nak angkut2 stroller. tp aku slalu bwk kain alas. hubby aku ckp takut tak hygenic. huhuhu

mama hannah said...

aku rasa sumer jusco ada provide stroller(aku rasalah).aku pun guna stroller jusco kalau gi jusco kpg tuh.kat the curve ada provide jgk tp kene deposit rm50.tp,xkesah la,sbb dpt blk duit tuh.yup,aku pun bwk kain lampin untuk alas stroller tuh.

Cutestamoi said...

Fatin: weii tak baik kate anak aku overweight!! kecik ati aku.. wahahaha. kalo ikut carta berat tu, she's doing fine. just nice. :p
Aku pun risau psl tak hygiene.. sbb tu kene alas kan. tp so far we all tersgt rajin bwk stroller merata2. An siap berangkut bagai ke opis. sbb lupe bawak kuar. hehe

Cath J said...

ohhh tak tau pula.. ada benda ni.. :)

Hi.. 1st time here.. ^_^

"Hamba allah swt yg lemah" said...

cute nya budak tu.. moga sentiasa sihat dan dilindungi allah swt sentiasa:)