expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

February 18, 2009

Hari Malang di Imi


Yes! I had a terrible day at Imi*. Reached Imi Sri Rampai around 9.30am and I could see there's not many people around and I thought this is good. HUH!! It turned out the system was down.

So after waiting for few lousy hours, hubby and I decided to go to Subang Imi. Worst! It was so packed, panas tahap dewa! Apalah kerajaan ni, duit banyak, upgrade la opis korang nih. Takde kaedahnya dah sekarang opis takde air-con. We all sweating like pig crazy la.


After meredah macam-macam dugaan, dengan Dania membuat projek pulak, around 5.10pm we finally managed to get Dania's passport done. Fuhhh!!


Nasib baik la buat passport ni lima tahun sekali jek, kut kalau tiap kali nak keluar negara kena buat passport, masak!!



























"Mummy, Nia nak naik fanee" (fanee = plane)

Yeay!! We are ready to hit the road, again!

*Imi = jabatan.imigresen

7 comments:

noniey alias said...

la kesiannya kat korang. huhuhu. kalau aku pun mengamuk gak.

tapi tu lah gov. nak cakap lebih2 kan, orang marah lak. huhuhu..

nway, ko nak gi mana? bila? bestnye nak gi holiday...

mommy said...

mmg la noni. aku smlm duk maki hamun je kejenye. xpsl2 kurang pahala aku. yg bestnye, aku siap jumpa 2 3 family yg sama2 hangin kt rampai tu pg subang jugak. dania suka jgk la, ramai sgh kwn baru dia. huhuh

Mrs Noba said...

yeahhhh...HOLIDAY!!!
mau ke manakah? *wink*

mommy said...

*wink* somewhere across the border. ;)

Cutestamoi said...

Loh. Apsal ke Subang? Nape tak pegi Pusat Bandar Damansara ajer? Nearer to KL aper.. huhuhu

mommy said...

Masa tu dh 1130am erma weh. dh le damansara tu mmg slalu ramai org, parking pun payah. xpe la..dh setel pung!

l i e y n said...

wahhhh...
nk jalan2 naik 'fanee' pg mana tu?
i mmg suka travel but my other half pulak x suka...
tp experience i kat Imi kat kuantan ni ok plak...kira nasib le kan?