expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

March 11, 2009

Contest Result!

Saya umumkan pemenang utama Mari Bercerita adalah Puan Noniey dan dua pemenang lain adalah Mama Adib dan Puan Yan.

Kepada yang lain, saya hargai cerita-cerita anda dan harapnya this web friendship will continue to grow.

Kepada Puan Noniey, Mama Adib dan Puan Yan, sila email alamat untuk di poskan hadiah ya. My email is fatin.budiman@gmail.com.

8 comments:

Yan said...

puan Yan tu saya ke? hua hua hua..

mommy said...

begitu la nampaknye.. :)

Mama Adib said...

wah wah wah mak memang horray

macam tak percaya jer keh keh

anyway trima kasih laa sudi pilih mak sebagai pemenang tambahan

Yan said...

mekasey la no.. tetiba ada let down reflex plak ni haaa..

mommy said...

haha..uish, kena selalu masuk contest nih. sure lg byk let down.

Queenin Murni said...

ala, nak menang jugak...sy nak sgt itu let down reflex..sekarang ni dah tak feel sgt la. ngee! :P

neway.. sy link kamu ya! :P

l i e y n said...

address noniey sama ngan address saya...
huhuhuhu
kita org colleague!

MommyDania said...

lieyn: AHHA..patut laa rasa familiar je add ko nih. ok, nt akan ku post!