expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

March 30, 2009

Earth Hour...NOT!

It seems everybody is still talking about the Earh Hour thingy. I reserved my comment and reason for not supporting the idea. (nanti kena masuk I.SA pulak sebab alasan saya bersangkut paut dengan tindak tanduk kera.jaan...haru nanti!). Rumusannya, kami sekeluarga tak support pun. Siap pegi PD, makan seafood tepi pantai dalam cahaya terang benderang restoran sambil layan AF.

Tapi yang paling saya tension, hotel tempat kami menginap konon-konon nak support earth hour la, tapi apa kes tutup lampu dari pukul 8.00pm sampai 10.00pm? Jenuh kami anak beranak menggagau cari jalan nak ke bilik ok! Bila ditanya pada reception, diorang jawab;

"Ohh...saje support lebih-lebih sket."

Hm...support lebih ke nak jimat bil api korang???

3 comments:

Umi Nawfal said...

hahahaha.. itu nama nye jimat bayo bil api.. ade cut bil pelanggan hotel x? ye lah.. kan x dapat cahaya 2 jam..

MommyDania said...

diorg tutup lampu lobby, corridor je. bilik tak la..kalo bilik tutup akak amok situ jugak!

noniey alias said...

aku pun sama gak. tak leh langsung nak support sebab kitaorang ada dinner malam tu.. wat kat tengah2 jalan depan lab..