expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

March 27, 2009

In Search of...

a Weekend Shoes untuk menggedik dengan hubby sambil jalan-jalan berpegang tangan.


I am not a shoe person though I have like more than enough shoes at home (according to hubby la kan...) but I am more a handbag person. I love handbags more than shoes. But apparently, I think I have a lot of workie shoes than weekend shoes (sandal flats tak kira ya). And since my Hush Puppies wedges kinda worn out (mau tak, dah 2 tahun mak belasah wedges kayu tu), I am thinking of getting a new weekend shoes (wedges, pump, sandals, platforms tak kisah lee). So tadi online browse and I found these two choices (tengok aje le..nak beli macam tak de je kt KL ni)







I especially like these two types. Tadi dah tengok kt Vincci tapi takde design ala macam ni. Mana nak cari ya? Ada brand apa-apa yang best and affordable yang tak bisa membuat suami saya terkejut beruk tak? Help!!



sources from here.



2 comments:

Umi Nawfal said...

mak ai.. achic, tinggi nye kasut tuk weekend..! try la kat summit.. kan byk kasut tinggi2.. harga pon.. ok lah tuuu..

MommyDania said...

acu: u macam tak kenal i. hehehe.