expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

April 24, 2009

Sabtu dan Ahad

Hmm...

Asal Jumaat je dah pikir plan hari Sabtu dan Ahad. Ala...you all pun macam tu jugak kan? Kan? Hehehe...

So, you all apa plan?


Plan saya? Hmm, setakat ini takde apa. Mr. Hubby pun takde menyuarakan apa-apa plan menarik dek kerana kesihatan yang sedikit terganggu. Makanya, plan kami anak beranak nampaknya melepek melepak di rumah saja.

Bila melepek melepak di rumah, agenda saya adalah untuk tidak memakaikan pampers pada Dania. Cita-cita nak mengajar Dania supaya tidak memakai pampers, padahal mak pak dia dah tak kosa nak beli pampers yang semakin naik harga tak pasal-pasal nih!. So, esok saya standby baldi dan mop je la...kut kut Dania TER...............


1 comment:

MUNIRA said...

arini plan nakgi midvalley..ikut incik somi maen bowling ;)
ahad mau gi gaint..boli barang dapur hehehe...jom le join :)