expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

April 24, 2009

Semakin Mengarut

Matahari

Semalam saya tak sempat tengok, sengaja tak nak tengok sebenarnya sebab macam tak kosa nak tengok. Tapi dalam pada tak nak tengok tu, nak jugak tau camne citenye. Sengal kan? Anyway, saya tengok jugak..the last 5 minutes lepas tu nak buat conclusion the whole episode (CY, ring a bell? heheheh).

Sesungguhnya memang ntah apa-apa cerita itu. Betullah bak kata korang, watak utama itu tak cukup aura atau phenomenal sangat sampai nak dipuja semua lelaki dan dibenci semua wanita. Gayanya biasa-biasa aje.

Tapi apsal si Ariana tu kena cari rumah? Bukan ke si tua tu dah bagi rumah pada dia? Ada sesapa tengok semalam?


Keliwon

Saya tak tengok sangat sebab excited dapat usb, so tengok dalam tak tengok. Tapi saya rasa Rashid Sibir dah kekeringan idea untuk buat hantu...last-last semalam muka hantu cukuplah dihitamkan saje..
Apa kata CY tentang Keliwon semalam?


Yusof

Kah kah kah! Yang ni paling melucukan dan mengarut. Apa kes ada 'mak' yang berselubung hitam dengan muka hodoh kedut-kedut hitam tu? Memang mak dia or 'mak' dia? Saya dan Mr. Hubby duk sakan gelak. Ada unsur-unsur hantu jugak ke cerita ni? Last-last we all tak tengok pun, terus tido..malam Jumaat kan.....


Kah kah kah!!! Semakin mengarut cerita melayu nih...

5 comments:

kirana said...

semua tak tengok
bukan tanak tengok tp channel 613 berkuasa di rumah

MUNIRA said...

hye..i follow u ;)
sowy eh..add u tooo in my blog
jom kite tukar2 cite ek
salam kenal ;)

Fateen said...

mmg tak follow those citer.. tak menarik hati ini..boleh gitu :P

Yan said...

nyah,
bagi mak, takat nak itamkan muka tu, tak payah pun takpe.. memek muka si Jalil tu dah cukup utk kita tau dia tu sapa.. heee..

/mak TERlayan jugak Yusuff smalam.. same like you, ingat ada unsur mistik jugak ke apa dalam cite tu..

MommyDania said...

ana: cmno nak buek tu. beli astro lain la pulak..

munira: hye munira! salam kenal too. oh yes, sharing is caring ;)

CY: i kenot go tgk muka jalil hamid tu, mcm laki miang jek. hehehe