expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

May 8, 2009

Episod Euro Moda

Ohhh....seronok sangat pegi euro moda tadi. Saya pegi cawangan wangsa maju. Memang banyak pilihan kain yang cantik-cantik. Dari yang RM40 sepasang ke RM400 sepasang. Ada crepe, chiffon silk, korean silk, japanese cotton, viscose, yang washable, yang dry clean. Haa...ambik!!!


Oh...you all mesti nak tau kan saya berjaya atau tidak. Nak tau? Hmm, ramai yang ramalkan KALAH. Amboi korang.....ke main ye. Siap bet-bet bagai! Ok...let me tell you...






Saya...














BERJAYA TIDAK MEREMBAT!!! *clap..clap*


Memang ada yang menambat hati, in fact saya hampir-hampir, mcm dh 85% nak beli. Tapi mengingatkan ahad lepas saya dah merembat dengan tak ingat dunia, dan kain Bandung pun masih ada, saya tahan nafsu saya.


Tapi....haa...ada tapi. Untuk tidak menghampakan you all yang berkeinginan nak tengok kain yang saya beli tapi tak beli, saya tepek gambar kain yang saya rembat ahad lepas. Selamat dihantar ke tailor selepas ke euro moda tadi.




Sekian episod euro moda kali ini.


p/s: mahalnya upah jahit sekarang. menyesal aku tak belajar menjahit nih...dush dush!!

10 comments:

Zuhaini said...

hehe.. bagusnya dia tahan nafsu! hihi.. tp cantik la kain yg beli ahad lalu tu! :)

mamaDhea said...

bagus3x.. berjaya juga akhirnye yer.. ;)

honeylanz said...

salam kenal..tau kt wangsa maju ada euro moda..tp blom sempat menyinggah lagi..

mama uzma said...

keh...
bagi tips mcm mana leh tahan nafsu tuh...

cantik kain tuh...

psstt..btui ke ada yg rm40 tuh..
cam x caye jee...

MommyDania said...

zu: maceh

MD: yezza..bangga rasa dgn diri sendiri

honeylanz: hye! sila la singgah tp awas, bersedia ya!

mama uzma: igt kn diri sendiri yang tak kaya nih. ada yg rm40, viscose la.

kirana said...

ALAMAK...AKU SALAH TAFSIR RUPANYA..
KE KO TIPU KAMI ???? :p

MommyDania said...

ana: hep!!! betul tau. xbeli apa pun. opismate aku je rembat. aku tlg pilih.. :p

Fateen said...

huhuuu..cantiknya kain tu..kalau tgk pun sure tak tahan nafsu..hahaha.. suka sangat ngan pattern n kaler dia..

MommyDania said...

fateen: maceh ;)

l i e y n said...

okay...aku kalah!!!!ko menang!!