expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

May 11, 2009

Malas Punya Pasal

Saya baru selesai membuat transaksi (betul ke eja ni?) di maybank2u. Saya mendepositkan sedikit amount ke dalam ASB. Wah...sekarang boleh buat online transfer saje. Sangatlah convenient untuk orang malas ke bank seperti saya.


Dan cuaca sekarang amatlah panas, sangat-sangat panas sampai malas nak keluar makan. Maka, McD delivery lah hendaknya. Sekarang musim boycott lagi ke? Aduhai....

10 comments:

Umi Nawfal said...

achic,
itu bukan mlas namanye.. itu adalah menggunakan kemudahan sedia ada!!! i sokong u!!

Zuhaini said...

rajinnya masukkan duit dalam ASB.. hihi :)

aduhai.. sedapnya Mc D.... :)

*tgh posa ganti ni... :(

Mama Adib said...

wah ASB dah boleh transfer online ee, menarik2

MommyDania said...

achu: betul2..jimat lemak..eh..tenaga.hahahah

zu: caiyok2!!

mama adib: aah..senang dh skrg

Queenin Murni said...

hmm.. boycott tak ikut musim.. effective forever!! :P

kitaorg masih blom buka puasa mcD lagik.. haritu hubby ada tanya, lama kan tak mkn mcD? saya jwb.. tak mati pon.. trus die angin.. hahahaha!

MommyDania said...

QM: tu la..kdg2 boycott jgk, tp sometimes terngelat jgk. dang!!

l i e y n said...

aku still boycott tapi maybe until the prosperity burgers season!
hahahahahahaha

kemudahan online mmg sgt memudahkan skrg...

noniey alias said...

ala ko order je yang mangkuktingkat tu. aku tengok sedap je. kalau ada kat kuantan ni, aku confirm dah call dah..

mama hannah said...

beb,dah ada asb kat m2u?syioknyer!nk gi tgk kt bhg mana?

MommyDania said...

lieyn: tp prosperity tu amatlah mahal.

noniey: mangkuk tingkat eh? xpenah tepk pulak. good idea.

tun: pi tgk kt new info. nt rajin aku watkan tutorial ok