expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

May 7, 2009

Saya Rindu...

dan cemburu...

cemburu dengan zuhaini yang telah masuk separuh eclipse. Ohhh!!! Mak jelesss!!!

Sejak mendapat new moon itu, saya baru dapat habiskan separuh sahaja. Dan semalam saya cuma sempat baca dalam 10 mukasurat, itu pun dari jam 11pm sampai 12am, diselang seli dengan menonton Stepmom di tv2.

Semalam saya harus memberi sepenuh perhatian kepada anak dara nan sorang itu kerana dia demam. Badannya yang hangat hanya nak kan saya sahaja. Mandi, pakai baju, makan hatta pegangkan gelas air kosong pun mesti saya. Nak tidur apa lagi la kan. Dari jam 10pm saya cuba tidurkan dia tapi tak berhasil sebab hidungnya yang agak tersumbat menyesakkan pernafasan dia dan menyukarkan tidurnya.

Dan hari ini, time koje ni tak dapat la saya nak menatap new moon ini. Harus time lunch ku pulun juga. Tu diaa.....penangan Edward Cullen walaupun dalam new moon watak beliau sekadar bisikan kepada Bella tapi saya tetap rasakan auranya. I've been sinked in by the bloodsucker......



1 comment:

Zuhaini said...

hehe.. jangan la cemburu.. :) haha.. take your time.. saya mmg jenis nak semua benda cepat! so mcm cerita twilight ni nak tau ending dia je! tu yg pulun tu! :) take care...