Pernah tak makan di Restoran Chiang Rai di Danau Kota?
Kalau tak pernah, tak payah la cuba. Dulu-dulu saya suka makan di restoran ni. Agak mahal la, standard restoran ekslusif, tapi dulu-dulu puas hati dengan servis, makanannya dari segi rasa, portion, suasana pun menarik.
So tadi sebab dah tak tau nak makan di mana, saya suggest untuk makan di sini. Ohh, menyesal sangat ok! Servis ok lagi walaupun lambat sket. Tapi dari segi makanan, sangatlah menghampakan. Dah la rasa amat biasa, tiada yang istimewa walaupun kami order tomyam seafood special, butter prawn special. Tiada yang specialnya. Udang pun cinonet jek. Tidak lagi udang-udang besar seperti dulu.
Ohh...adakah kerana barang-barang sekarang memang mahal?? Maknakata di sini, silalah masak sendiri di rumah.
4 comments:
saya ingat di Thailand! hihi.. :)
siann.. sabar.. sabar.. gi paso, beli udang beso2.. wat sendiri butter prawn kat umah!! lg best!!
zu: restoran je thai..heheh
achu: dtg rajin blh le..
last iena mkn masa uzma 4bln..
servis dia mmg dr dulu slow...
nyampah...!!
masakan dia dulu mmg sedap...
tapi skarang hampeh..
wat sendiri pun sodappp...
Post a Comment