expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

June 1, 2009

Makanya...Tak Jadi

Dalam buat-buat sibuk untuk persiapan pertunangan adik ipar saya, sempat juga saya ajak Mr Hubby ke KLCC hari Sabtu lepas. Dengan niat nak dapatkan ini. Oh, bukan yang Ali ya, ada ke Ali tu kt gerabak KLCC?

Dari Isetan ke Parkson saya bawak Mr Hubby dan Dania mencari dia tapi rupanya takde. Yang ada cumalah beg-beg dalam longgokkan macam kt pasar malam jek. Terus putus selera nak bersoping. Saya jengah-jengah juga ke nama-nama lain tapi not within budget range. Ye la..kalau dah yang dijengah namanya dior, dkny, mbmj segala cmno??

Makanya duit saya mahupun Mr Hubby selamatlah dari dilaburkan atas nama-nama di atas. Tapi ada jugak sedikit pelaburan dibuat di kedai badan (body shop) sebab once a year kan. Itu ajelaaa.....Mr Hubby sangat gumbira sebab tiada pembelian berupa beg dan seangkatan dengannya. :p

4 comments:

Mama hafiy said...

mommy dania, sama lah kita menggedik kat body shop last weekend..neway congrates yea..baby 2010 : )

Mama hafiy said...

mommy dania, sama lah kita menggedik kat body shop last weekend..neway congrates yea..baby 2010 : )

KV said...

haha.. takpe, lps ni boleh carik lg.

Zuhaini said...

hihi.. kesian mommy dania.. x pa, lain kali rembat habis-habisan ya! :)

body shop pun ok juga! :)