expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

June 30, 2009

Ice Cream Fondue

Dulu masa saya pregnantkan Dania, antara benda yang saya craving sangat ialah ice-cream fondue. Masa tu saya tau yang ada ice-cream fondue ni kat Haagen Dasz. Dan harganya, phewww! Kira boleh beli handbag biasa-biasa laa satu. So mengidam tu tinggal mengidam je la...balik rumah makan ice cream Walls jek.. Hahahaahaha

Then, few weeks lepas masa jalan-jalan di Taman, si Dania pulak nampak ice-cream dan mintak-mintak. So Nenda pun dengan bermurah hati membelanja we all semua dengan Baskin Robbins Ice Cream Fondue. Haaaaaaaaaaa..... Heaven okeh!!

We all ambil yang regular, which you will have 16 small ice cream cubes and mix fruits and brownies. Yummeh!! Tak percaya? Just look at Dania's face below and you will see what I mean! *wink*

Baskin Robbins Ice cream Fondue with Dark Choc Topping

Haaa...ni baru nak mula










Puas hati nampak!! ;p



6 comments:

mama uzma said...

amboii...nia sedapnya...
mommy puas x mkn tuh..??

masa ngandung uzma 8bln kat klcc..dah nak blik nih tiba2 nampak Haagen Dasz...dan mulut ni gatai2..."bee nak ais krim.."ingatkan x dapat...agaknya en abg x nak hampakan kot..beli la kan...hahaha...mmg layannnn

Zuhaini said...

alahai cutenya dania...

sedap la nampak aiskrim tu.. padan dengan harga dia.. haha :D

jua said...

i makan yg large dgn en.suami berdua. waktu tu konon perasan boleh habis. masuk suap yg ke-5, brainfreezed terus. pastu kerja gelak2 macam hantu kat kedai. I gelakkan en.suami punya muka kerut2 nak menelan, pastu dia lak gelakkan i. Kami gelakkan diri sendiri sbb nafsu makan konon ar kuat sgt, tapi ciput je makan.

mamaDhea said...

uih.. cam sodap jek..

Cutestamoi said...

Uiii eskrem!! my feberet! tapi aku takde craving @ mengidam lagi la.. camne eh? kene buat2 nie.. otherwise rugi.. muahahahahaha

Queenin Murni said...

wow! yummeh nyer tgk si comot tuh.. hehehhe!