expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

June 5, 2009

My Other Habit

Selain dari gila shopping, gila berjalan dan bermacam lagi jenis kegilaan saya, ada satu habit dari kecik sampai sekarang yang masih saya teramat suka buat. Kalau dulu-dulu saya buat di sekolah atau rumah, sekarang di ofis. Apa habit saya tu?




















Haa...inilah dia. Saya jadi taksub dengan sharperner nih. Seingat saya saya mula ketagih masa terpaksa duduk di ofis mak saya masa kecik-kecik dlu. Mungkin takde maid nak jaga saya kut, so saya terpaksa ikut dia. Anyway, saya ingat mak saya bagi sharperner ni dengan pensil-pensil tumpul pada saya. Haaa...lepas tu ketagih la. Dan bila result pensil-pensil itu jadi macam ni,


Saya rasa amat puas hati! Pathetic kah? Pedulik lah!


Oh...adakah kerja saya berkaitan dengan melukis atau mengarang menggunakan pensil? NO!!




Habit ini dah menular ke Dania. Kejap-kejap, "Mommy, Nia nak sharp." walaupun color pencil dia dah tajam macam jarum! Oh ohh...

4 comments:

mama uzma said...

hihi...
lain dari yg lain...

honeylanz said...

heheh.. sgt berpuas hati bila pencil tu betul2 sharp n licin je. u got red but i'm got blue one. samala kita..kids pun dah berjangkit suka sharp, nak2 pencil color. 1 week dah boleh pendek!!!

ibusinga said...

hehehehe....
habit pelik tuuuu....
:)

l i e y n said...

fatin, nanti aku pos pensil aku banyak2, ko asahkan ekkk....
pernah masa sekolah rendah dulu kitaorg compare sape asah pensil guna pisau yang paling cantikkk
tapi aku tak menang le....
cuba le plak...