expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

June 18, 2009

When was the last time you...

...took leave/s?

*sighhhh* Haiii.... Saya dah lama tak cuti. Cuti annual ka, cuti sakit ka. The last time saya cuti adalah masa ke Bandung dulu. And that was in March!

Saya sangat perlu mahu bercuti. Satu atau dua hari pun jadilah. Tapi apa nak buat kalau bercuti? Nak pegi holiday, Mr Hubby tak boleh cuti sekarang, keja berlambak-lambak katanya. Nak jalan-jalan sendiri sekitar KL nih? Hmm...musim sale dah abis. Kalau tengah sale syok jugak berjalan. *evil grin*

Ada cadangan?



p/s: Next week berkemungkinan saya akan ke Kuantan atas urusan kerja. Berkemungkinan juga saya duk kt Grand Continental. Apa yang best sekitar hotel ni ek? Ada sesapa duk Kuantan nak bawak saya berjalan? *wink*

7 comments:

Zuhaini said...

saya sekarang kerap cuti.. :( mak sakit la, ayah sakit la.. :( cuti menjaga org sakit.. bukan cuti jalan-jalan.. :(

entah bila la nak berehat... :(

MommyDania said...

zuhaini: ohh...cuti begitu mcm keja jugak kan. kesian u. one fine day cuti la, rest!

l i e y n said...

fatin,
aku dok kuantan...boleh le date nanti
call aku, 019-9509030
oooopppssss, sms aku. phone aku problem, tak leh dapat call in....nnt aku call ko balik!
hari apa nak datang?

MommyDania said...

lieyn: aku dh save no. ari selasa kut pg. nt smpi sana aku sms ye nok!

noniey alias said...

leh ah jalan2 nanti kat kuantan. kalau tak leh sms kak lieyn, sms aku. kitaorang leh bawak ko gi jalan2. ko cakap je nak gi mana, confirm kitaorang bawak.

nak gi beli ikan bilis? confirm bleh bawak. hehehehehehee... ko jangan gelak, sebab orang uitm SA kalau datang kuantan ni, confirm ajak kitaorang gi cari ikan bilis.. hehee

MommyDania said...

noniey: apsal cari ikan bilis? konpius lak aku nih

Queenin Murni said...

simpan lah cuti itu unt sesuatu yg lebih penting.. :P

demam sekarang ni, 2-3 hari tak cukup unt baik tau.. contoh mcm aku.. nih hari ke-4 tapi terpaksa gak masuk opis sebab nak jimat cuti.. :P