expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

July 28, 2009

Blender ke apa namanya ntah le

Dah lama saya cari benda nih. Apa namanya pun ntah le. Tapi fungsi dia sama macam blender. Mungkinkah namanya squasher? Tak tahu lah. Saya jumpa squasher (nama timangannya sebelum saya dapat tahu nama betul dia) ni di Isetan KLCC. Brand Maulinex. Boleh tahan mahal harganya, rm299. Ada discount 5% aje. Macam tak ikhlas bagi discount

Gambar adalah dicuri snap mengguna hp di Isetan. Nasib baik tak kena tegur. Jangan tegur!

Jadinya, kalau you all tahu apa nama sebenar squasher ini, sila beritahu saya. Dan, kalau you all juga tahu di mana lagi boleh saya dapatkan squasher ini dengan harga yang murah sket dari rm299 (dapat murah banyak lagi mak suka you!), sila juga bagitau saya ya. Thank you ;)


5 comments:

honeylanz said...

1st time tgk. mcm ergonomik lak..

hadina said...

bukan ke tu hand blender...

MommyDania said...

Has: xtau la ergonomic ke idak tp mak suka!

Hadina: is it? tu je namanya? that simple? haishhhhh....

l i e y n said...

chef at home selalu guna...
aku rasa brand philips lagi murah...
aku mula2 nak beli gak but i end up buying philip's food processor...
nama dia hand blender rasanya...

rizza said...

tu hand belender... brand braun bagus.... sesuai utk blend bubur baby