expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

July 28, 2009

Identity Theft

Saya dapat melalui email. Ada banyak lagi tips untuk pelbagai situasi. Nanti saya kongsi lagi.



Btw, kepada pengguna Maybank2u. Pernah tak you all dapat email mengatakan ada transaction error ataupun unauthorized transaction yang memerlukan you all log in M2U directly from email? Saya selalu dapat tapi tak pernah lah log in thru email. Bahaya! Saya dah email kepada M2U tapi nampaknya setakat ini takde reply. Pernah tak?


2 comments:

honeylanz said...

pernah dpt fake email. n dah forward ke maybank n also no reply :(

yaya said...

kes maybank nye email tu memang bersepah kan cara penipuannya...
anyway good entry bebeh!