expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

July 7, 2009

JoyRide

Saya rasa semua kanak-kanak memang akan jadi macam ni bila ke shopping complex kan???



Banyak betul untung diorang ni letak binatang-binatang ni kat mall. Yang bankrup sapa??? Lu fikirlah sendiri! *wink*


3 comments:

noniey alias said...

memang betul pun... dorang ni pantang jumpa...

Queenin Murni said...

takyah kan mall.. depan mini mart aka kedai runcit pon ada.. heheheh!

Zuhaini said...

ahahah... alia last week (yang kami bawa dia ke OU, tengok Ice Age).. tengok benda alah gini dia kata :
Nak.. Nak.. Nak..

sekali dah dudukkan dia, masukkan duit.. start je gerak, terus dia jadi takut! terus peluk saya, dan x nak naik dah benda tu.. aduhai.. :(