expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

July 22, 2009

Tea Boy

Di ofis saya ada seorang tea lady boy. Oh oh...dia bukan tea boy berbayar. Kerja hakikinya lain sekali tapi dalam ramai-ramai di ofis ni, dia yang paling suka bikin air. Mintak saja apa mau, semua dia buatkan. Dah alang kepalang bos belikan kueh, harus la ada minum panasnyakan? Kopi o panas..... creamer abis daaaa....

Minum petang; cucur badak, popiah goreng dan kopi o panas. Haven!




2 comments:

Zuhaini said...

wah.. jarang ada org laki suka buat air kan..?

fatin airinee said...

Zuhaini: tu la psl. mamat ni bkn rajin buat air je, masak2 pun terror!