expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

August 20, 2009

Antara saya dan Mr Hubby

Antara saya dan Mr Hubby, beliau lebih bersabar dalam melayani kerenah Dania berbanding saya. Especially kalau masa berjalan-jalan di mall yang mana banyak tarikan kepada Dania. Mr Hubby boleh layan bos kecik yang sangat busy body tapi comel tu berjam-jam, dari satu kereta atau binatang bergerak ke satu yang lain. Kalau kena naik sama, dia akan turut naik teman anak dara tersayang itu.

Kalau saya, nak menunggu satu binatang tu habis bergerak pun saya dah rimas. Ditambah pulak kalau sejengkal itu ada pulak kedai yang saya suka dan tertepek poster SALE!!! Lagi mak tak sabar. Rasa macam nak tekan STOP button, itupun kalau ada.

Baguslah kan. At least ada yang sabar nak melayan. Thank you darl!

3 comments:

Zuhaini said...

oh.. in this case, saya selalu layan alia.. ayah dia lg suka duduk jauh2.. hehe.. jaga saham kot.. haha :)

MommyDania said...

Zuhaini: ayah dia xtau kut men with kids look adorable! hehehehe

ibusinga said...

hehehe..
sejengkal je ya dari 'SALE'
cakap je...i'll see u kat kedai tu...dan menghilangkan diri secepat mungkin...