expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

September 5, 2009

15 Kan?

Betulkan? Hari ni hari ke 15 kita puasa. Kan? Kan?

Sekejap je dah 15. Alhamdulillah saya berjaya puasa. Penat dan tak larat jugak tapi gigihkan juga la. Sayang pulak rasa nak tinggal puasa. Insya Allah berjayalah sehingga raya dan saya tak perlu ganti puasa. Ngeeeeeeee..jangan jeles yeee...

Ohh...hari ini dapur tutup sebab kami sekeluarga ada jemputan berbuka. Seronoknya tak yah masak. Redah je nanti! Harap² tak ramai sangat orang. Tak kosa nak berebut² kat buffet nih!

You all berbuka apa hari ni? Sure sedap²...maklum le...weekend!

Selamat berbuka bloggers!!

2 comments:

noniey said...

aku hari ni first time masak kat umah.. tiap2 hari duk makan umah MIL.. huhuhu.. so tercapai lah hajat aku nak makan mee goreng basah + roti jala..

honeylanz said...

sayur air labu air ( x pasti nama betulnye).. grg ikan jenahak!! tu aja