expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

September 8, 2009

Plan Raya

Plan raya saya sangat simple tapi best. Hehehe...

Khamis/Jumaat balik Muar. Beraya di rumah Mr Hubby. Since Ramadhan ni kami langsung tak balik so kenalah balik awal sket untuk berpuasa dan menolong apa yang patut. Apa ek? Buat ketupat? Ohh....saya tak reti. Mr Hubby terror. Saya reti tengok jek.

Petang raya pertama akan balik KL sebab pagi² raya ke dua nak terbang ke Kelantan pulak. Parents saya dah standby kat sana. Oh ya...anak dara saya sangat teruja nak terbang..as usual!

Rabu atau Khamis akan balik ke KL melalui Cameron Highlands (ni plan saya & mama, yang lelaki tak nak pulak..kita tengok la nanti camne...) dan menginap 1 malam. Harap² plan yang ni menjadi.

Plan macam bagus...cuti belum apply. Huhuhuhuhu

Plan raya you all macam mana?

11 comments:

noniey said...

aku ni kalau still tak sihat, alamaknya beraya seminggu lah umal mil.. huhuhu

mama hannah said...

aku pung raye muo.tapi sampai raye ke3 then off to perak

honeylanz said...

jumaat, 18hb bertolak balik trg. thn ni sambut raya kg has. pastu ptg raya balik kg hb lak. hmm jaraknye dlm sejam mcm tu. pastu balik KL sabtu 26hb

MommyDania said...

Noniey: take care k! insya Allah selamat

Tun: aku duk muo raya 1st je. xsmpt nk bemesra kita

Has: jauh tuh. safe journey k. i blk kelate. berjiran kita!

KV said...

kalo sempat dtg beraya rumah akak. Kat peringat. Hehe

mama hannah said...

tuh la pasal,x sempat nak bermesra-mesraan lah kita..kalo tak,boleh lagi raya kt kg joned :)

oh yer,laki ku pulak tau buat kuih ros..aku tau tgk.. :D

MommyDania said...

KV: kak...itu kg mak sy. email no fon akak. mana tau..blh sy sms.

fatin.budiman@gmail.com

MommyDania said...

Tun: kita sama2 tgk diorang wat keje ek. hahahahaha

Zuhaini said...

plan raya..? x dak plan apa sangat. lepas solat raya, trus gi perak.. duduk la dalam 2 ata 3 ari, then balik KL. dah siap.. mak bapak saya org KL.. :)

Queenin Murni said...

sy beraya di KL. Raya ke-3 balik Seremban. Jumaat-Ahad Terengganu. The next weekend Ipoh..

Johor taktau la pegi ke tak sebelum pegi terengganu tu.. :P

MommyDania said...

Zuhaini: ok la..blk gak perak tu.

Murni: wow! seantero semenanjung beraya. hebat!!