expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

September 8, 2009

That's it???

Aah...itu aje kisahnya. Nasib baik tak follow betul². Ada some part tu dah macam Ayat² Cinta pun iya jugak...tang² kahwin dua dan sakit dan mati. Hmm....drama melayu...

Kalau yang nak tahu boleh dapatkan dari SisElin - thank you sis!. Kalau yang nak follow episode by episode, sila abaikan entry ini. But to me...its not worth it. Hahahahahahahaha


5 comments:

mama hannah said...

loh,tuh jer ke ending nyer?macam x best plak :)

MommyDania said...

Tun: tu la pasal. typical cite melayu. nyampah!

honeylanz said...

la..yeke.. dah download. jap lg baca. tp has x suka la cite "ayat² cinta". sakit hati tgk :p

MommyDania said...

Has: i suka aishah je. she's so cantik!

l i e y n said...

potong le.....
tapi aku tgk gak sebab si remy ishak tu....tall-dark-handsome