expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

November 30, 2009

Dania is not at School?

Yeap! Anak dara saya refuse to go to school (actually is a nursery) today. Sindrom cuti lama sangat dan terlalu enjoy dengan cuti sudah melanda. Hence, she requested to be sent to her cousin's house.

Pagi² hari dah buat perangai tak nak mandi la, tak nak pakai baju la. Tunjuk baju cantik je manjang! Memang menguji kesabaran sungguh. At last, call MIL yang kebetulan ada di KL (di rumah SIL) dan MIL pun sangatlah excited sebab cucu kesayangan nak duduk dengan dia. So hantar Dania ke rumah SIL supaya dia bergembira dengan cousin dan uncles dia. Kejap lagi sure ada aktiviti ke Taman KLCC or Titiwangsa nih! Suka hati korang lahhhhh....

9 comments:

Fid said...

anak mak plak asyik nak pi school...tapi 'school yang lain!'
huhuhuhuhuhu

mommylyssa said...

dah besarrr...

MommyDania said...

Fid: school mana?

MLyssa: that's why laaaa

Fid said...

skul mana2 la..hahahahaa

Queenin Murni said...

huuh.. kalau bleh, sy pon nak nangis2 tamo pegi keje.. keh keh keh!

biasa la tu, after a long holiday, confirm liat nak pi skool balik. :P

Zuhaini said...

amboi.. dah pandai nak ponteng ya! :) hihihi...

mama uzma said...

akak Dania n the geng dah berjanji kot nak ponteng lg..klu tau k.iena smbg cuti lg tau..hanya 8 org je yg datang..huwaaa...klu tau mcm ni dah tutup leh ikut mama gi bukit tinggi...geram2...!!

MommyDania said...

QM: mmg la..nasib mmg sbb byk keje je aku dtg nih!

Zuhaini: itulah...dh masuk sek btl ni nt xtau la camne

Iena: haa? iye ke? amboi...pandai diorg ni pakat2 yek! hahahaha...keje tetap keje maaaaa

noniey said...

sebab tu dia suka sgt tak gi nursery.. pastu tiap2 hari nanti dia akan mengamuk.. hehehe