expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

November 2, 2009

Jalan² IKEA

Yezza...terhasil juga plan saya untuk ke IKEA sabtu lepas. Haa...1030am saya dah sampai tau! Maklumlah...nak tawaf Ikea tu mesti lamakan? Belum masuk aktiviti singgah² dan layan kerenah budak bulat comel nama Dania. So harus sampai awal. Nasib baik awal so orang pun belum ramai.

Well...takde pembelian besar yang dibuat. Sekadar membeli barang² keperluan rumah, bar stool Dania untuk diletak di dining table. Sekarang dia tidak lagi duduk atas baby chair. Boleh simpan untuk baby adik tahun depan.

Ni antara aktiviti singgah. Paling sekejap pun harus 15minit. Budak lain come and go, anak dara saya maintain kekal main mcm kt rumah sendiri. Gasaklah Nia, janji dapat main free kan? :p

Dah datang Ikea, tak sah la tak singgah makan kan? Walau ikutkan nafsu serakah perut, memang nak melantakmakan banyak, tapi lepas ke Ikea harus ke rumah kawan Mr Hubby sebab ada open house, so kenalah makan sikit aje. Janji dapat rasa meatballs dan chicken wing, jadilah!

Haa ni dia...we all makan chicken wing sorang satu, meatballs 5 ketul. Tapi lepas tu beli lagi 5 ketul sebab sedap sangat dan Dania pun amat suka makan meatball itu dengan blueberry jam tu. Mula² mcm pelik tapi tengok dia makan mcm sedap sangat, kami laki bini pulak pulun makan. Hahahahahah!!!

Left Ikea at 2pm after solat and straight to Kota Damansara for makan² lagi! Nasi tomato dan soto. At 5pm reached birthday party and another round of makan roti canai and kuah durian. Malam? Layan sehati berdansa makan bihun goreng. Phewhhhh!!!




Err....cerita Ikea sudah tukar cerita makan. Please excuse this very pregnant lady who eats all the time now...*wink*

7 comments:

kirana said...

mana gambar terkini ko membawa perut

Queenin Murni said...

ciken wing ikea tu layan jugak..
tapi, sy selalu dpt wing yg masih berbulu... upset.. :P

Queenin Murni said...
This comment has been removed by the author.
Queenin Murni said...
This comment has been removed by the author.
Umi Nawfal said...

meatball + jam?? hmmm.. camne eh..

ibusinga said...

maaaaaaaaaaakan aje...
:))
tak ambik Daim cake?
sedaaaaaaaaaap....

Zura said...

salam singgah...choose no 55