expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

November 7, 2009

Juara Lagu Semi Final 1

Komen saya. Biasa² aje, namun Aizat, Yuna dan Jac amat best! Ohh...harus ke minah ONE itu pakai baju nak terlondeh nampak boobies? Apakah itu faktor kemasukan ke Juara Lagu memandangkan 90% juri adalah lelaki? Huhhh!!!

Venci laaaa


8 comments:

honeylanz said...

tak tgk.. sbb mengantuk...

mommylyssa said...

ya betul!! seksi giler... i said the same thing to my husband... macam nak terkeluar ok :-D

MommyDania said...

Has: tak rugi pun tak tgk ;)

MLyssa: Kan??? seriusly annoying! dengan gelek bagai....eeeuuwwhhhhh

jua said...

sepanjang minah tu nyayi i macam eh, eh..mesti jap2 lagi 'terkeluar' nih. tops tu macam nyawa-nyawa ikan je.

linahilmin said...

i tengok halfway jek.. but amat tak puas hati apsal lagu yg tahpape pun leh dpt... but, when mention bout 'that' now i know y... !!!

MommyDania said...

Jua: haha..samalah! i duk la tgu kut ada close up ke..

Lina: tu la...venci kan???

m-i-o said...

eh nyah! did jac made her way to final?

*kes tengok separuh jln

MommyDania said...

Zufa: nope. sedih tau. the song was good, way better dr raja gelek tu.