expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

November 12, 2009

Seriously Saya Buntu

I dunno about others but for me being pregnant, wait, being hugely pregnant is equivalent to senseless styles. Betul! Saya buntu bila dapat invitation yang memerlukan saya dress up. Dan untuk weekend ini saja saya dapat beberapa jemputan kahwin, dinner function, housewarming etc.

And next week pun ada wedding. Next month is my BIL's wedding. Sighhhhhhh

Arghhhh!!!! Venci tau! Its not like I can go into a shop and pick any baju and wear. Dengan badan melebar, perut bonjol ke depan dan segalanyalah! Don't tell me to try jubah coz I did and I looked like nangka dibalut ok!


3 comments:

honeylanz said...

iye..dulu buntu gak.. balik² maternity blouse + suar aja..

MommyDania said...

Has: kalau ada maternity blouse & pants yg nampak cantik or at least bergaya tu i don't mind sgt. ni sume sepesen jek

m-i-o said...

hmm. ai dulu masa heavily pregnant (dan nak raya pulak tu) akhirnya dapat cari jubah seluar. kat jalan tar. namanya butik nora ke apa entah.

cantik okeh. blehla kalo nk yg simple but ada bling2 sket kannn...:P

lagipun kat sana ada tukang jahit. meaning, kita bleh adjust on the spot. nak tangan pendek sikit ke, nak besarkan tang perut sikit ke.

ai dulu langsung tak pakai jubah or maternity dress. serius memang bughuk gile! ai prefer pakai seluar you!

lagi satu pakaian yg nampak selamat ialah kebarung. hahaha! ai bantai pakai mama ai punye - boleh sorok perut tau. kiranya dari depan dan belakang tak perasan la kita ni mak buyung. tapi kalo side view memang takleh nyorok la kan :P