expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

December 8, 2009

Cerita Dania

Beberapa hari lepas, waktu Dania main² jaga baby, dia bawak baby (patung) kepada saya. Baby tu namanya Baby Alisha.

Dania: mommy, baby alisha nak nenen. Nah..mommy bagi nenen. (sambil menyuakan baby alisha ke nenen saya)

Mommy: ok (tengah syok tengok tv, layankan je la)

Dania: mommy, Nia nak nenen. (muka tu yg paling saya tak tahan. gelak² malu gitu)

Mulanya saya ingat dia acah² je, skali tu dia siap ambil position duduk atas riba saya dan dah siap sedia menyelak baju saya. Aikkk??!!!

Pendekkan cerita, bernenenlah Dania for a while. Tak lama, adalah dalam 30seconds kut. Lepas tu dia pegi pada abah dia, sembam muka dan cakap,

"Abah...Nia nenen...hehehehehehehe" Malulah tuuuuuu.....

7 comments:

Queenin Murni said...

oh, so sweet.. mesti dia tetiba rindu nak nenen.. :P

JaNnAh said...

hihihihi.. comel la Dania ni.. geram tau..!!

MommyDania said...

QM: ye kut..mahu tapi maluu ;p

Achu: hehehe...comel dan kelakar

Queen said...

ahaha..sweetnyer......

~ Ibu ZAAZ ~ said...

wa ka ka..teringin la tu. he he...mujur abah dia tak cakap yang seruper. ha ha

MommyDania said...

Queen: tq ;)

Ibu Zaaz: hep!! itu kena shhhhhhhhhh

ArELeEz said...

t'ingin tuu.. hiks..