expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

January 18, 2010

Al-Rawsha

Oh oh..bukan bakal nama baby adik ye. Its a makan place. Hehe

I would highly recommend Al-Rawsha to those middle east food lovers! Serious sedap sangat dan sangat affordable. Nasinya sangat lightweight, makan berpinggan² pun tak perasan. Oh.. Uols should try their sheesh kebab, over the top punya sedap!

They have multiple eating areas; outdoor, dine in and even private rooms. We opted for private room tapi kena makan bersila. But it was cosy enough sampai Dania tak nak balik. She's all excited baring sana sini, lompat² atas wooden camel, snapping photos here and there. Kelakar betul tengok dia seronok lepak dalam bilik tu.

Difinitely we will come again and I will surely drag these people to go again before I pop! Ohh..they also provide catering service especially for aqiqah. Hmm...menarikkan?


Some of the menu we ordered. Itu set makan for two tapi boleh makan lima orang. We ordered mixed salad and sheesh kebab. Sangat kenyang!!!


Yeah...yeah! Itulah saya yang sangat BESAR!!! As in BESARRRR!!!!



Mak takde dapat royalti apa pun ye. Just to share eating place worth going. Try la..Nak pegi ajak saya ye......ngeeeeeeeee

8 comments:

KV said...

fatin besar tak pe sbb mmg preggie, akak ni BESAR takde motif. Tensen weh!!!!

ibusinga said...

mengah perut besar makan bersila..
;)

Queen said...

owh..nampak sangat sedap..must try nieyh..macam mana dgn harganya?..ok tak?

Queen said...

e

zailamohamad said...

waaah, mesti try juga ni..by the way, pernah makan kat Tarbush?? situ pun sedap juga;-)

MommyDania said...

KV: skrg blh la kak..lps ni, seksa nk turunkan blk. huhuhu

IB: aah..memang. lps mkn terbaring terus

Queen: sila la cuba. price sgt ok!

Zaila: i tak suka sgt tarbush. xbyk choice & quite pricey.

l i e y n said...

BESAR PUNYA!!!

takpe beb, nnt lepas adik baby kuar ko kurus le balik

btw, al-rawsha ni kat mana?

MommyDania said...

Lieyn: itulah gelaran dania kt aku skrg. kerek punya anak dara tu! al rawsha ni kt jln damai, KL. ko kan slalu turun kl..pg la. best woooo