expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

January 22, 2010

Lunch Saya Hari Ini

Saya masih di sini, bekerja dan belum POP! Hehehe...waiting anxiously though. So sebelum beranak harus melunaskan nafsu-nafsu makan yang tiada henti nih. Macamlah lepas beranak tak boleh makan kan? Ngada-ngada!

Anyway, tadi saya makan tengahari bersama BFF saya di sini.


No meja kami.


BFF merangkap rakan makan.


My drink - mango lychee kafirr leaves. Mula² minum rasa pelik sebab ada rasa limau purut tu, tapi lepas tu sedap. Refreshing jugak! Sila cuba.


Our lunch. Verdict kami: 6/10. Sengaja tidak mahu makan berat² (ni pun kenyang amat) sebab mau makan dessert lorrr...




Ahhhh...desserts. Berrylicious choc pavlova and dried dates pudding with caramel and vanilla ice-cream. Verdict: SEDAP!




p/s: Esok mahu ke mana pula ye? Ngeeeeeeeeeeeee

p/ss: Baru perasan, entries minggu ini sarat gambar dan video. Dah takde idea kaedahnya. Huhu

6 comments:

honeylanz said...

esok has kerja :)

MommyDania said...

Has: ohh...nasib baik i tak keje dh esok.. ;)

mama uzma said...

sungguh menyelerakan...

Ealyie said...

hurmm.. langsaikan nyah segala-mala apa yg terlintas di benak tekak mu skrg nieh b4 'berpantang'.. hahaha.. tidak kalu, meroyan ko tggu time sampai 40 hari tu... hahaha..

noniey said...

takpe, makan skrang b4 kena pantang 40 hari.. saat paling tak best tuh..

KV said...

fatin, dah pop ke blom?
(hari ni 24hb, ahad)
siap bitau tarikh komen. Ngeh ngeh