expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

January 13, 2010

Macam Ni RM40K???



Seriously, itu harganya? Wow! Lain taste orang kaya nih...hehehehe. Elin dah mabuk kepayang duk buat list beg apa dia nak rembat dengan rm40k. Birkin is one of it, ke memang cukup for 1 je? Saya tak tahulah...

Kalau saya pulak.....Hmmmmmmm (mulakan mode berangan)




Source: here.

11 comments:

ibusinga said...

gilerrr!!!!!!!!!!!
org banyak duit....

kaezrin said...

gilos birkin satu dah dekat 40K...kakakaka kalau saya mmg dilema nak angkut stau birkin at least i have a birkin or beli bag2 lain segala mala ikut nafsu amarah..so i can get all bags that i wan...:P

CikChelsea said...

tak lawa pon
patern mcm beg dlm bonita je bahah

m-i-o said...

hmmm. ada duit apa salahnya, kan? :P

aku klo ada 40K, wah!! harus makeover satu rumah - nk buat water feature dlm tiap2 bilik tmasuk dapur - smbil memasak pakai chefel, smbil bertemankan deruan air terjun yg dihiasi lampu kecik2 tu. *err, walaupun chefel takde lagi, tp takpe, aku pakai duit 40K tu utk beli satu*

rasanya 40K tu pun masih berbaki walaupun dh belanja buat water feature - so balance tu aku akan labur kat ikea. *muahaha*

dan mungkin jugak aku akan borong tikar custom made. *saje nk kasik bengang bangla nilai 3*

kirana said...

tak lawa pon..
tak kenan langsung..

kalau bagi pon tak mau hahahhahah (ni tipu)
mata org berduit ni lain sikit ...kalau tak bgtau rege 40k ..tobat aku tak pandang

mama hannah said...

hishh ntah apa2 beli handbag mahal2 melampau.ada diamond ke dlm beg tuh?boleh elak dari kene ragut tak?kot2 ada electric shock siapa yg nak ragut handbag tuh..hehehehe

noniey said...

la dorang memang lah.. 40K tu macam 40.00 duit kita je.. duit aku lah.. kalau ko lebih skit ah kot.. hehehee.. tapi mmemang membazir ah aku rasa.. ala, tahun lepas bagi kete lagi mahal.. tahun ni setakat 40k tu, bagi dato k small matter ah.. celah gigi dia je

isz_3707 said...

bag ni lawa cuma (ada gak tu cuma nya) serabut sket. mahal sbb combination of material dia kot. aku kenan je kot dato' k nak bg aku 1 haha

MommyDania said...

IB: itulah...kaya sgt!

Elin: u rembat birkin ok lah, beg lain u dh byk!

CC: i tot of that also..hahahah

Zufa: hahaha..mau eksyen sama bangla nilai3 eh..baguih2

Ana: itulah..aku pun kalau xsebut tu 40k, mmg tgk cmtu je lah

Tun: phewhhh! itu kalo kena ragut, nangis 4hari4malam weh..40k!!!

Noniey: aah..dia bg 40k punya beg mcm kita dpt roti canai je la..celah gigi

Iszan: ko carilah dato' K mana nk bg kt ko yek!

honeylanz said...

limited edition kan. huhuhu. 40k leh g cuti-cuti main salji gitu..ahaks..

CiKaYu said...

salam singgah!
ni ke begnya? 40k saya leh beli kete sebijik. myvi kot!