expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

January 26, 2010

Serah Diri

Esok seperti biasa ada check up. Saya menjangkakan expect baby adik ni sama macam Dania. Suka sangat duduk dalam tummy mommy sampai tak nak keluar dan kena paksa keluar. Setakat hari ini, dan saat ini saya masih belum merasa apa² untuk bersalin walaupun saya dah ada rasa geli-geli kat bawah nun.

Anyway, esok check up, sudah pasti ada scene seluk-seluk bagi mengetahui bukaan. Serah diri ajelah...


Ohh...flu masih bertapa...please go away.


Ya Allah, sembuhkanlah hambaMu ini...Amin.


8 comments:

Mama Adib said...

semoga hang d permudahkan time bersalin nati dan slamat....

Mrs Azarol said...

moga selamat semuanya.. adegan seluk2 itu sgt x best..eeuuww

Queen said...

semoga ibu dan baby selamat hendaknya...

CY4.0 said...

seluk adalah benda paling last yg mak nk hadap. Thats why kalau xde show, no seluk for me. Ngee

mama_uzma said...

tang seluk2 tu yg iena x sanggup..huhu.....

doakan akak & baby selamat hendaknya....

mama hannah said...

Insya Allah baby kuar ngam ngam 40weeks..

Queenin Murni said...

me masa bersalin dulu pon tgh flu.. i'allah, tak sedar pon ada flu bila dah tiba masa.. :P

Ealyie said...

MD,
ku doakan segalanya berjalan lancar & selamat semua.. Insyaallah...

p/s: ye seluk2 adalah paling tak best dlm istilah mom to be(again) hahaha..