expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

January 3, 2010

The Truth About He and She

Tima kasih la puan Jannah weii...terluang gak cuti new year saya nih! Sementelah tak tahu nak buat apa malam² nih, saya buat juga tag ini atas permintaan puan Jannah. Tima kasih le nok dah kasi clear hang punya blog tu. Hehehehe

1. First time you met him - when and where?

Hmm...seingat saya waktu family saya buat open house. Si dia datang dengan kawan saya. Menurut cerita kawan saya itu, dia bawak Mr Hubby sebab mamat ni syok kat saya. ngeeeeee

2. Love at first sight?

Mr Hubby la kut sebab dia syok kat saya. Hahahahahaha!! Saya masa tu biasa² aje. Kontrol!

3. Who is he when the first time you met him?

Hmm...saya tak paham soalan ini. Adakah status dia, pekerjaan dia atau apa? Tapi saya jawab juga, dia kawan kepada kawan saya.

4. How long does it take for him to ask you out for a date?

Not long after the open house. We went for a movie (which I bought the tickets sebab dia keja pada hari Sabtu), makan². Next thing I remembered, I teman dia to a wedding in Ipoh!

5. First place dating.

KLCC. (See....saya memang suka ke KLCC)

6. How he proposed?

Seriously? My dad proposed him. Hahahahahahaha!!! Well, actually my dad jemput dia for makan² kat rumah. And the question popped up. And he gentlemanly answered anytime uncle ready for a kenduri.

7. Special date with him?

Every date is special laa! padahal tak ingat sangat!

8. Changes that he asked you to do?

So far takde yang drastik. Cuma dia selalu pesan, alway be a better person each day.

9. What about him you love so much?

Everything!

10. What is about him that you wish he change?

Nothing for now.

11. You lose your mind and crack your head when he...

Culculates and compares prices even for the simplest thing in Giant. Typical finance people.

12. You will smile through your eyes for the whole day when he...

Calls and says, 'Tonite I cook dinner.' Ahh.....haven!

13. Complete the sentence, 'My love toward my husband is as big as...'

Tukar boleh ka? My love toward my husband is till death do us part. Period.'


Ok...siap! Nite² people. Tata.


2 comments:

JaNnAh said...

wahahaha.. at last!! owh.. papa yg propose?? kagum i!!

MommyDania said...

Achu: in a way. tau la org tua ni kan, bkn suka anak dara dia kuar dgn laki slalu2 kan. hahahahah