expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

January 3, 2010

Cerekarama

Uols tengok Cerekarama semalam? TV3 dah ubah waktu siaran yek? Patutlah saya tengok pukul 10pm dah lama start rupanya. Tapi drama semalam macam biasa² aje, kan? Tapi cantiklah si Vaneeda Imran tu. Adakah dia semakin kurus atau sebab saya dah besar sangat tengok semua orang nampak kecik? Hmmm...

Semalam saya tidor awal, tak tengok pun Fuhh! tu. Si Awal jadi host kan? Best ke? Last² Mr Hubby duk layan The Last Mohicans sorang². Saya dan Dania...Zzzzzzzzzzzz to lalaland. Haha

2 comments:

Zuhaini said...

a ah kan? dia start kul 9. saya ingat ada Majalah 3. rupanya x dak.. ahaha..

anyway, saya sangat x suka cerita cerekarama malam tadi. rasa macam careless sangat Vanidah tu.. geram rasa! :(

AiNeRzA said...

geram...dah tukar time pastu terlepas pulak tu....huhuhuhu