expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

February 24, 2010

Belum Sebulan dah Tanya Bila Next??


Yes, I get that questions few times already. Ok, saya boleh differentiate kalau orang tanya secara melawak dan tanya secara serious. Kalau yang melawak tu saya boleh terima, tapi kalau yang tanya ala concern dan siap dengan ceramah bagai, itu saya tak boleh terima.

Hello!!! Pantang pun aku belum habis wehhh! Dan-dan kisah dengan pantang pulak, duk rumah bukan pantang sangat pun

17 comments:

Queenin Murni said...

ahahah.. tak agak2 soalan.. logik ke dah tanya bila pulak?
kalau sy, nifas pon blom kering lagi, takkan nak beranak lagi kot? :p

Queen said...

kalau saya yang belum beranak nie lagi la pedih terima soalan macam tu..macam takde soklan lain..

sabor jela...

aizuraawang said...

hahahahah... some people kan... tak kan lah takde idea sangat nak diborakkan...

Zuhaini said...

haha.. sabar je lah...

honeylanz said...

mmg x agak2 soklan tu...

KV said...

aduh..memang takleh nak redha kalo soklan siap ngan nasihat. Haha

mama hannah said...

biasaklah beb,some people will never stop asking questions..

linahilmin said...

sgt annoying okeh!

Ealyie said...

ehehehe...
selotap je nyah mlot dia!! ahahah..

fzln said...

"makcik ingat saya kilang ke? kilang pun ada SOP dia makcik oii" agaknya dia yg tingin kok..sabau ye nyah..

kirana said...

agaknya keja depa pikir buat anak ja kot

MommyDania said...

QM: tu la psl..tak agak punya. tgk la timing nak tanya pun ek.

Queen: betul tu, nt dah beranak, tanya pulak no 2. aduhhh

Aizura: cetek sgt pemikiran kan?

Zuhaini: tu la..sabar je la

Has: bertanya tanpa berfikir, kan?

KV: betul kak, siap nasihat kena anak ramai bla bla bla

MommyDania said...

MH: true..true. mesti ko pun dh start dpt soalan bila no 2 kan?

Lina: totally!!

Ealyie: hahahaha...nak sgt aku selotap mulut dia tu

Fazi: ntahnya. tp yg tanya tu siap ada yg belum kawen. nasib aku tak laser blk.

Kirana: agaknya la..mcm fazi ckp, jd kilang.

** Perfect Love ** said...

soalan biasa kannn

jawab je.. 'after u' hehe

Azryn said...

bila dh xder modal nak ckp...maka mereka buang2 cakap mcm tu lah...

salam perkenalan!

m-i-o said...

sheshhhh....:P

apalah makcik tu. kawen ni bukannya pasal seks semata, bukannya pasal beranak-pinak semata, tau!

*soklan off topic:

nyah, camne nk buat ayam kuzi?

yg benar,
the domestic goddess.

kahkahkah!

noniey said...

melampau betul soalan.. agak2 ah..