expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

March 2, 2010

Baby Wearing

Saya perlukan baby sling or baby wearing ini. Where else can I get it at a cheaper price? Lilcaliph jual mahal sangatlah, macam tak berbaloi nak bayar rm200+ just for this. Uols tau kat mana lagi boleh saya dapatkan babywear ni? Or kalau ada sapa-sapa yang jual handmade silalah beritahu saya.



My budget is around rm100. Please help!




15 comments:

mama uzma said...

rasanya cousin iena ada jual...nanti iena cuba tanyakan kat dia ye...

Queen said...

ask orang indon..they use kain batik only...ekekekek..just need to be creative

honeylanz said...

mcm pernah nmpk kt anakku store..price x pasti lak

kaezrin said...

tp the one TLC jual tuh best tau....:P

Nanak said...

i pun sdg mencari..byk jmpa tp mahal2 belaka..

Ealyie said...

Beb, ku beli 2nd hand Hotslings, sebijik mcm lilcaliph juai.. ;). Tak sampai rm150 including postage pun.. minat? email den k..:)

p/s: ku pun mintak tolong member belikan.. :D

MommyDania said...

Iena: sila tanya ok!

Queen: aiseh, takkan nak belit kain batik gi KLCC kut? huhuhu

Has: anakku? ada? kena pg nih

Elin: tp mahal la beb!! mmg gojes tp mahal

Nanak: kan? mahal2 depa jual.

Ealyie: serious?? camno nak email ko nih? apa emailnya?

l i e y n said...

aku beli kat anakku. RM50++ or RM70++. memang not more than RM100...
aku suka, baby pun suka...tapi bila baby dah makin berat, mommy sakit belakang....

mama uzma said...

kak...sori....
dah habis la kak dia kata..
masa ada tu dia jual RM60 je...

cuba tgk kat anakku la..
spt yg dicdngkan tu...

l i e y n said...

babe... check this out!!!
http://snuggbaby.com/

sangat menarik!!!

mast@work said...

saya beli yang bukan corak2 ni.. kosong je.. masa tu pi susuibu nye kedai kat bangi.. rega time tu RM60 je..

pu3natul said...

fatin, i bought my mei tai kat www.snuggbaby.com

check it out.

Fid said...

cer try sini

http://www.littlewhiz.com/default.cfm?RID=10382&TID=3

MommyDania said...

Lieyn: anakku ye? hmm...never tot so. nt aku pi tgk..thanks

Iena: xpe la..thanks anyway

Mast: susuibu ada online jgk kan? will check it out

Lieyn+Pu3+Fid: will check those out too. thanks uols!!!

Rena said...

tunggu lilcaliph sale bulan depan. sale mmg giler2 dia jual. nak bwk klcc kena pakai yg lawa2.