expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

April 13, 2010

Adik Manes Senyum Dalam Tidur

Nisha in her deep sleep dalam Mid Valley. She's actually smiling when this photo was taken tapi biasalah, snap dengan camera phone je, tengok² dah abih senyum.

Ohh...tujuan sebenar ke Mid Valley adalah mahu buat kunjungan ke C&K mahu mencari sepasang dua kasut atau sandal. Mak aih...sudah mahal ye kamu C&K sekarang! Sandal biasa² tidak gah pun kamu letak harga rm99! Itu belum yang high platform heels atau wedges, beratus-ratus kekdahnya. Mentang-mentang kamu sudah fames sekarang kamu tinggi-tinggikan harga ye!




Takpe...saya tunggu sale saje.

6 comments:

honeylanz said...

lena nye adik manes tido..

KV said...

oh, comel nya adek manes!

mama uzma said...

nisha mmg kuat senyum...manes n comel sgt2...!!

FAM said...

Has: tgh kecik camni suka je tgk diorang tido kan. mcm bestnye dia tido

KV: secomel mommynya kah? hehehe

Iena: kan?? suka nyembang pulak tu

Cutestamoi said...

Olololo Nisha.. penat la tu. Charles Keith byk saiz besar tak kasut2 nye? huhu

FAM said...

Erma: ada tp cutting C&K mcm vincci. jenis selim2