expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

April 10, 2010

Beautiful


Oh...saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada pengundi-pengundi saya, tidak lupa kepada manager saya, mama, papa, suami tercinta dan anak-anak yang dikasihi. Hahaha.. Ok ok, cut the crap!

Terima kasih kepada Mast dan Ely sebab hadiahkan award ni pada saya. Terharu gitu... Ada jugaklah orang tengok blog saya ni dan cakap cantik. Ingat ke saya syok sendiri. Hahahaha!!

Rule No. 1:
Thank and link the person that gave you the award

Hmm, sekali lagi, terima kasih buk Ely dan buk Mast. Syukran...syukran

Rule No. 2:
State 7 things about yourself

1. I never thought I would be blessed with two incredible adorable daughters. Alhamdulillah

2. Sekarang saya ada dua atau tiga beg yang perlu dibawa ke ofis. Handbag, coolerbag isi hasil perahan dan kadang-kadang netbook bag. Fuhh...senget benget berjalan.

3. Saya suka masak western food. Kalau masakan melayu tu lemah sket. Takat goreng kicap je laa sudahnye...

4. Saya ada adik ipar yang dua tahun lebih tua dari saya. Dulu-dulu baru kawen, MIL saya paksa adik ipar saya panggil saya kakak dan bersalam cium tangan. Tapi macam tak best sebab dia lebih tua dari saya so we make a deal untuk buat semua tu depan MIL saje. Bertahan la setengah tahun lepas tu pecah tembelang, MIL saya tak kesah dah. Hahahahaha

5. Saya sangat suka makan buah tapi saya malas nak mengupas dan memotong. Dah dari kecik memang papa saya yang buat so sampai kawen Mr Hubby yang akan buat. Saya tukang makan jek. *wink*

6. Saya rasa Aaron Aziz dan Remy Ishak adalah sangat kacak. Tiba-tiba!

7. Hujung bulan ni birthday Mr Hubby tercinta (perlu sebut tu sebab) saya belum ada idea dan bajet untuk menyambut birthday dia. Ohh...dan juga birthday mama tersayang (kes yang sama). Beli cake sebijik korang blow candles sesama je la ek...

Rule No. 3 :
Pass this award to 15 bloggers that you've discovered and think they are fantastic.

1. Jua
2. Has
3. Mrs Noba
4. CikYan
5. Jannah
6. Iena
7. Fazi
8. Mast
9. Ely
10. Zufa
11. AnaJuhana
12. Iszan
13. Kirana
14. Redcomel



7 comments:

honeylanz said...

thanks bg award ni kat has ;)

CY4.0 said...

toche toche.. muchas gracias :D

jua said...

terima kasih adik manesss.. ammaaa!

fazi said...

alamak ee...kena buat gak la ni ek..he3...mekacih ye mommy...

Mama Adib said...

trima kasih mommy manis, kakak manis dan adek manees

isz_3707 said...

mekasih babe :)

JaNnAh said...

alamak!! apsal baru terperasan nih?? terpaksa la buat eh.. utang dulu la..