expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

April 15, 2010

Haru Ok!

Sepanjang pagi ke tengahari ni saya ke sana sini bertemu client. Ewah...dua tempat je sebenarnya tapi jauh². Pagi di Heritage Balakong dan tengahari di Jalan Raja Laut. Apa yang harunya?


Breast saya engorged 3 - 4 kali sepanjang dari jam 930am ke 1230pm tadi. Nak pump, camne kaedahnya pulakkan sebab pump saya adalah electric pump dan saya memang tinggal je kat ofis. Cakap² dengan client pun sehabis boleh nak habis cepat. Tapinya second client ni manjang ajak sembang pulak! Siap masuk topik MLM segala....

Sampai je ofis terus pump dan dapat 10oz. Syukur, dapat cover balik untuk paginya. Haaiii... nampaknya kena jugaklah beli mobile pump pulak. Dulu ada tapi pump pinjam. Huhuhu


8 comments:

KV said...

kena beli lah kalo gitu.

FAM said...

KV: tu la kak..nk beli yg best 400 500 woooo

Ealyie said...

FAM,
hang pakai PISA kan? Beli ah car adapter mcm si MA pakai.. pi jumpe clients skrg dia tidak susah hati lagiiiii...

kerrr nak suh aku racun ngko beli FS? ehehehehe..;p

Queen said...

pakai je pam manual.....

mast@work said...

ely, mai kita bubuh racun sikit.. fs besttt.. kihkihkih..

kalau ada adapter tu leh pakai kat dalam kereta lagi ok..

l i e y n said...

beli jgn tak beli...
sayang susu tengah banyak!!!
RM100+ je...aku beli brand pigeon, tp sgt best!!!

FAM said...

ealyie: aku pakai spectra3 je noks! FS eh..ribu riban wooo

Queen: manual xleh pump tgh drive

Mast: hang mmg peracun. hahahah!!!

FAM said...

Lieyn: aku dh beli hak pigeon tu, cannot go dgn aku. rasa nak baling je