expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

April 27, 2010

Surprise Birthday Gone Wrong

Hari ni kan birthday Mr Hubby. Saya adalah membeli sedikit hadiah untuk suami terchenta. So semalam petang saya keluarkan dari tempat simpanan rahsia dan standby nak balut segalalah. Tengah sibuk-sibuk tu Dania datang,

Dania: Mommy buat apa tu?

Mommy: Mommy nak wrap hadiah hepi besday abah nih.

Dania: kenapa? (ohh...ni favorite soalan ye)

Mommy: Esok happy birthday abah. Nanti esok pagi kita bagilah kat abah. Ok?

Dania: Ohhh....ok.

Sebelum maghrib Mr Hubby balik. Saya ingat ke dia balik lambat tengok² cepat pulak. Nasib baik sempat simpan. Tapinya...

Dania: Abahhhhhhhhhhhhhhh!!!! (siap berlari dan peluk) Happy besday abah. Mommy bagi ***** kat abah untuk happy besday.




Dangggggg!!!!!

Bukan sekarang la nia, esoklah!!! So terpaksalah bagi hadiah terus semalam dan celebrate terus. Simple je.


5 comments:

mama uzma said...

hahahhaa...nia2...x leh simpan rahsia la anak dara ni..

honeylanz said...

hahahhaa..dania oh dania.. mommy br nk wat surprise ;)

m-i-o said...

adoi. rosak program makcik! :P

takpelah dania. mommy dania tahu niatmu memang suci :P tahun depan, mungkin dania dah bleh simpan rahsia - tapi masa tu takut si neesha pulak yg tukang pecah tembelang. kahkahkah!

isz_3707 said...

sama kes ngan Naufal, tp kad je la. dia excited xsabar nak tunggu sok, dgr bunyi kete papa dia balik, dah tunggu sesiap kat pintu, spoil!

FAM said...

Iena: tu la, dh cakap kt dia senyap je jgn bgtau abah. skali haaa..terus buat announcement

Has: skali mommy yg surprise daaa. abah dia relax je maintain cool.

Zufa: itu la nya. lps ni dgn semua aku rahsiakan biar semua surprise. baru menjadi.

Iszan: sama la yek. pendek kata lps ni jgn bgtau anak2. diam2 jek. huhuhuh