expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

May 12, 2010

Menjengah Batu Keras (Janji Sampai)

Tak sudah² citer Penang. Dah takde citer lain kan. Bahahahaha!!!! Anyway, masa ke Penang sempat juga saya usha Hard Rock Hotel Penang yang cuns itu. Ala site visit gitu, siap jalan ke seluruh ruang hotel tu. Nasib baik tak mintak tengok bilik. Hehehehe...

Dania sudah merengek² mahu mandi pool kat HRC tu. Mana taknya, pool dia adalah sangat kewl gila. Bukan seperti pool hotel yang plain bosan tu. Ni siap ada slide la, swing la. Macam² ada! Mana tak kemaruk budak tu kan...Jenuhlah jugak nak pujuk dia. Sampaikan saya pegi tanya kat reception harga bilik untuk semalam berapa. Konon² hari tu check out Flamingo, check in HRC. Padahal mommy yang terlebih gedik nak duk situ. Bilik memang ada tapi mahal la pulak as compare to internet rate, and booking via internet has to be made at least 48hours. So cancel! Cam whoring je la. Hahahahaha

Oh oh...kalau uols nak duk HRC, sila book bilik ground floor ok. Bukak sliding door terus terjun pool. Kelass nyah!

Citer takde gambar tak best kan. Nah...saya bagi a few lagi. Ngeeeeeeee




3 comments:

CiKaYu said...

amboi posing bagai..

honeylanz said...

posing wat kenangan gitu

FAM said...

CA: bila lg nak posing2 gitu. ahaks

Has: kt couch sblh lg hebat ada apek & amoi duk posing. kissing2 siap. huhuhu