expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

June 29, 2010

Help Me Now! Buntu OK!

Ok, tahap kesengalan saya adalah optimum sekarang. Pandai² godek sesuka hati konon nak tukar jadi 3 column, langsung header cantik ciptaan Chef Jua dah hilang. Nak cari balik saya adalah buta rabun IT. Jua, adakah awak sudi untuk kembalikan header itu? Uols tahu macam mana nak tepek balik header jawi cantik tu?

Tolongggggggg!!!!!!!!!!!!!!

5 comments:

Zuhaini said...

erm.. jua bagi dalam bentuk code atau da bagi dalam JPEG? kalau JPEG senang, sebab leh pi kat layout, dari situ leh upload gambar tu sebagai header :)

FAM said...

Zu: dia tak bagi kat sy, dia terus tepekkan. huhuhuhu

Queen said...

layout saya sendiri pun berterabut dan tak tau cane nak ammend...ihihi..

so takdapat tolong akak...takpe kak..slow..jangan panik..ade tu

Ealyie said...

hehehehe.. awat hang tak save dulu nyahhhhh oi template lama.. :)

FAM said...

Queen: senasib la kita

Ely: dah ku bilang diriku ini rabun IT. tak tahu menahu save2 ni semua. huhuhuhuhu