expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

July 23, 2010

Balik-balik Ini Ajelah Hidangannya


Uols bagilah idea kat mak ni, dah tak tahu nak hidang apa kat suami dan anak-anak juga mama dan papa. Macamlah hari-hari masak pun.


Ohh....uols nampak sayur yang seceput tu? Saya grilled garlic, shitake mushroom, brocolli dan baby tomato. Sprinkle sedikit salt and pepper. Sedap wehh!!!!



6 comments:

m-i-o said...

aku dh lama nk try resepi salmon ko ni nyahhhhhh tp tak jugak try2 - sebab blum bli chefel lagi. hahaha! alasan :P

eh, salmon ni kita nak makan dengan apa ekk? ada menu iringan lain ke? ya ampun, aku tak biasa western style ni. burger aku tau la nak buat side dish apa. hahaha!

honeylanz said...

kt rmh tu, Has sorang aja mkn western.. x de gu la..

honeylanz said...

wahh..blog sudah bertukar wajah...menarik... ceria n colorful

linahilmin said...

kat dlm fridge umah ni pun ada 2 slices salmon.. boleh la tiru cam ni! :)

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

mak aii kurang sket pahala posa tau... ai posa today...aduiyaii terliur dah ni.. lama x mkn salmon...tu fav maryam tau

Nanak said...

sedapnya..