expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

July 19, 2010

Kung Kleng Kung Kleng Bunyi Dia

Pagi-pagi Isnin ni saya dah kelentang keletung kat dapur. Demi suami tercinta. Ohh...bukan dia request nak breakfast, dia mintak saya masak untuk 15 orang kawan-kawan office dia. Ngaaaaa!

Office Mr Hubby adakan pot luck hari ini. Mulanya dia cakap nak bawak buah-buahan aje so saya takyah masak. My first reaction of courselah sangat gumbira sebab takyah masak kan. Tapi....

Bayangkan kawan-kawan office Mr Hubby cakap, "Bini dia tak masak ke?"

Ohhh tidakkkkkkkkk!!!! Mana denMr Hubby nak letak muka? Air muka suami kena jaga woooo. Maka saya pun bangun awal untuk prepare sesuatu. Mr Hubby tadi pegi keje muka bangga jek. Wahh....senang hati den!














Saya masak spaghetti bolognaise jek. *wink*


4 comments:

honeylanz said...

isteri mithali sungguh ;)

honeylanz said...

pstt.. dapat x email has pasal action plan tu??? pastu kt blog has ada tempek pic galas NF..kasi bakar fatin skit. hehehe ;)

Queen said...

hee...yela..betul2....kadang tu kalau buat bfast jat hubby...masak bagi elbih supaay dia boleh share dgn kawan2 yang lain..heee

FAM said...

Has: insya Allah. hehe. amboi, kasi bakar2 yek. jap i pi skodeng. hehe

Queen: baguihnye hang siap masak lebih. kalau i masak ngam2 je. hahahaha