expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

August 16, 2010

Okinokiyo Sunhat


Saya beli sunhat from Okinokiyo ni dah lama. Tapi tak pernah pulak ada can nak snap gambar. Weekend lepas saya balik Muar singgah di pasar nak beli bahan untuk masak. Saya kasi dua beradik ni pakai sunhat ni. Nasib baik ada sunhat, panas sangat cuaca masa tu. Maklum le, pukul 130pm. Memang tengah teriklah. Untung wooo beli sunhat ni, you get two sunhats in one piece. Mai (the owner) buat reversible sunhat so boleh terbalikkan saje.

Baru-baru ni Mai ada tunjuk new fabrics. Geram saya macam nak order lagi. Hahaahahah. Takpe, kasi can uols pulak buat sunhat untuk anak-anak uols. Eh, bukan untuk girls je tau, boys pun boleh maaaaaaa. Sila ke Okinokiyo untuk dapatkan sunhat uols!


Ohhh....I heart online shopping, kan nyah?


7 comments:

cc said...

i ♥ online shopping too!
heart very2 strong lah! :p

FAM said...

CC: kita serupa!!! dik, like u said, US tgh best. apa lg boleh di kirimin? heheh

okinokiyo said...

:)thanks for the promotion...selamat menyambut ramadhan & selamat hari raya!!

kirana said...

aku dah beli gak..tp tak terpakai..aisya tu tak sampai seminit dia cabut..huhu
sayang tul..

FAM said...

Okinokiyo: ur welcome. i'm a happy customer ;)

Ana: dania pun sama. smpi je tmpt teduh dia bukak. pakai time ada matahari je

ArELeEz said...

cuaca skang mmg panaslah w/pon pastu, ujan. xmenentu.. so, kalau ade sunhat tu mmg sesuwai sgtlah suh anak2 pakai.

FAM said...

Areleez: aah. praktikal. blh lipat masuk handbag je. rasa nak pakai, senang terus ada.