expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

October 4, 2010

TTM Bagi Correlle Wehh!

*Sticky yang amat sampai le 4 Oktober ye. Entry terkini lagi sensasi sila scroll ke bawah lagi*



Ada sesapa berkenan nak dinner set Correlle? Takde? Bagusss!!!!! Mak sukak sebab saya nak. Nak sangattttttttttttttttttttttt!!! Nak FREEEEE punyeeee. Hehehehe. Maka harus serta merta join lucky draw TTM the marvelous chef ni. Contest dah le senang, hadiah baekkk punyaaa!


Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)

2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.)

3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)

4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)

5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.

6. Pemenang akan dipilih DI SINI.


Ya Allah, semoga hambaMu ini dapatlah set dinner cap Correlle nih sebab hambaMu ni tak pernah ada set dinner cap Correlle lagi. Eh, ada tapi mama punya. Aminnnnnn! Bertuahlah aku hendaknya...


7 comments:

Anonymous said...

Amin.............aku doakan kau dapat set corelle tu. (kelakarlah entry kau nie).

FYI..aku main kutu DUA (2) TAHUN nyah... barulah merasa set corelle itew!...setelah ribuan duit saya habis...xpelah....(tiadakah insan yang sudi buat kutu handbag!!!)

xoxo
hae hanafi

ana-kirana said...

wehhh aku nak gak!!
aku nk join bg saingan kat ko!

ana-kirana said...

wehhh aku nak gak!!
aku nk join bg saingan kat ko!

CiKaYu said...

insya'allah mana tau u dpt kan....amin.

FAM said...

Hae: kelakar ke? hehe. belasah janji menang! huhuhu

Ana: sebukkk je ko. hehehe.

Ayu: aminnnnnnnnnn

TopsyTurvyMum said...

35

FAM said...

TTM: apa yg 35 nih kak?