expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

November 13, 2010

Accessories

Meet the new look with additional accessories.





















Budak kecik dengan gigi besar. Ngeeeeeeeeeeeeeeee

Ohh yes! She has not one, but two huge teeth. Jarang pulak tu. hehehehehe. Dunno who she inherits that tapi takpe dik, we all sayang bucuk-bucuk nih. Talk about her, she's now almost 10months. Crawling quite fast. Kalau panjat tangga, seconds je dah sampai atas. We all semua let her panjat, tapi kena ada orang jaga la kan. No signs of nak bertatih lagi tapi dah diri-diri. Kalau takat tatih berpegang tu boleh, tapi tak lama. Malas!

Very talkative. Kuat pulak tu volume nye. Tengah-tengah malam pun sibuk pot pet lagi. Tak payahlah nak dodoi dia tido, nanti lagi dia joget-joget atas katil sambil sengih-sengih. Ohh, pantang dengar lagu, mesti joget.

Makan, biasa-biasa. Suka makan tapi tak banyak. Next Jan she will be 1. Kejap je masa berlalu. sighhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

2 comments:

Joy said...

nisha bucuk-bucuk yg manis..

mamaDhea said...

eh eh eh.. same mcm my #3, emir.. gigi bawah comel je 2btg.. skali gigi atas kuar, kapak daa.. ada space plak tu kat tgh.. ekekeke.. ;)