expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

November 30, 2010

Show Off


The computer is currently kaput, hence the lack of updates. Hilang pergi jiwa untuk menulis jika bukan di komputer sendiri. Anyway, saje nak cerita perihal si anak kecil yang makin hari ada je aksi dia. Yang kelakar yang drama.


Ohh...she's 10months now. *clap clap* Syukur, alhamdulillah. Sekejap je rasa. Perkembangan, biasalah. Semakin pandai macam-macam. Menggigit pun terror. Dah dua kali kena love bite kt bahu ni. Budak kecik ni......

Uols nak tau current activity dia? Hehehehe.....


TaaaaaaDaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! ;p


Suka sangatlah buat macam ni. Anytime, anywhere. Ni yang current la. Esok lusa kut style lain pulak, tak tahulah kan? hehehehehe




4 comments:

Fid said...

awww...tomeeeyyyyy

fazi said...

alololo..tomeynya tin..nisha ada dimple eh..aku suka baby ada dimple lg nampak kiutt....

Princess Feyqa said...

cutenye!!

FAM said...

Fid: awwwwwwwwwwww

Fazi: tomey cm mommy dia. aah, ada kt pipi kiri. dania pun ada tp xnmpk sgt.

feyqa: hyeeee! thank you ;)