expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

December 27, 2010

Fashion Police: Anugerah Skrin 2010 part 1


Tak sempat tengok pun Anugerah Skrin 2010. Tengok cuma beberapa minit terakhir. On je tv, terus abang Nuar tengah nyanyi. Ohh Nuar Jeng. Eh, tapi kenapa tak hensem ye? Sesuatu tidak kena dengan muka dia. Rambut? Misai? Goat tee? Tapi nyanyi tetap best!

Bila tak tengok secara live, haruslah terjah blog artis yang best, sapa lagi kalau bukan beautifulnara tu. Hamek ko, semua baju artis ada. Suka tengok acara2 awards ni bukan nak tau sangat sapa menang sapa tak menang. Gua tak heran beb. Tapi gua nak tengok baju-baju artis yang ribu riban tu jek. Eh, tukar balik.

Seronok tengok baju-baju artis ni. Apa yang seronok? Seronok komen. Hahahahaha!!!! Barulah boleh perasan jadi Joan Rivers dan Giulliana Rancic. Orait, jom kita cari worst dress dulu nak?

FP 1: Artis nama apa saya tak tahu. Kalau tang lengannye tu takde drapes yang bukan-bukan, I think the dress is ok. Kan?

FP 2: Ok, mula-mula tengok ni saya ingat lelaki. Lepas tu tengok kasut, pompuan. Tapi sapa dia ni? Artis kah? Baju adoii..., pening!


FP 3: Untuk nilai baju ni sebagai cantik haruslah tengok dari bawah ke paras pinggang sahaja. Sebab upperpart amat hodoh sekali. Kesian si pemakai ni, macam tengah shower dengan sabun buih-buih terus datang red carpet.


FP 4: I rest my case for the horrific baju. Skill menjahit tidak perlu sebab cuma perlu kain sari dan lilit kat body. Pfftttt


FP 5: Pengsan! Bolehlah berjalan seiring dan sejalan dengan angkasawan. Sukar nak imagine dia duduk dalam dewan macam mana. Sure tak nampak depan kan?

So, uols pilih mana as Fashion Police Worst Dress Award? ngeeeeeeeeeeee


6 comments:

Joy said...

FP 5 tu kasut lain sebelah? haisss

anismisbah said...

suma di atas tidak menjadi pilihanku hehe...

FAM said...

Joy: aah la..I baru perasan. sheeshhh

Anis: kak anis, sy mintak pilih worst fashion. hehehe

~♥ iella ♥~ said...

Tak tengok malam tue..

Yg penting..gambar yg last skali..haha...macam2 fesyen.

Aku tak sanggop nk pakai baju cmtue..

http://fadthnwan.blogspot.com

Anonymous said...

hahahahhahaahahah................2-5 semua buruks..sapalah designer tue..betullah kata rizalman...adakah jahitan kau sekemas jahitan di luar dan di dalam..ada hati nk dipanggil designer!

hae hanafi

Cutestamoi said...

No 5 tu worst! ala2 Lady Gaga cam haram. hahaha