expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

December 20, 2010

Masterchef - Adrenalin Rush


I'm sure uols biasa tengok Masterchef kan? Reality show masak-masak tu. So its heading down to the finale. Saya satu keluarga memang follow. Siap dub dab dub dab la kalau tengok the three judges tu bagi comments and decisions. Kalau kat channel 711 baru tunjuk the final four kan? David, Sheetal, Whitney and *ahem* hawt Lee.


Well, the real finale there's only two contenders. Need I say who??? Hahahahaha....dasar tidak sabar maka saya sudah tengok di youtube. Hold on....hold on. Saya baru tengok the two contenders. Tarik napas jap dlu sebab tengk the final four bertarung pun saya dah sesak napas. Menu adalah nampak simple amat but knowing the three judges yang sangatlah detail and banyak songeh, benda simple pun jadi remeh.

Mahu cari masa untuk tengok the grand finale. Hint: the two contenders adalah sangat tidak diduga. Hehehehe......


Ohh....did I mention Lee is hawt? He's hawt!


5 comments:

fizamior said...

i know who won! nak i reveal ke? hihihihihihihihi... *mode dengki* wakakakakaka

saudah said...

Lee = Super Hottt.
Kalau dapat dia ni, haku gemok makan masakan dia pun sanggup.

FAM said...

Fiza: heppp!!!! jgn reveal. i tgh tgk ni. hehehe

Saudah: hahahah!! betul. he's hawt sgt. bdn dia, fuhh...ok. cukup2.

kaezrin said...

but akak rs 2 contender tuh i can sense already./

ahahah./.akak pun dh tgk...:P

FAM said...

Kaezrin: akak laa yg buat sy tgk kt utube ni. heheheheh